Artwork

Sisällön tarjoaa Yle Areena. Yle Areena tai sen podcast-alustan kumppani lataa ja toimittaa kaiken podcast-sisällön, mukaan lukien jaksot, grafiikat ja podcast-kuvaukset. Jos uskot jonkun käyttävän tekijänoikeudella suojattua teostasi ilman lupaasi, voit seurata tässä https://fi.player.fm/legal kuvattua prosessia.
Player FM - Podcast-sovellus
Siirry offline-tilaan Player FM avulla!

Lopetan kun olen maailmanmestari – vieraana nyrkkeilijä Robert Helenius

56:37

Jaa

Fetch error

Hmmm there seems to be a problem fetching this series right now. Last successful fetch was on June 09, 2022 10:45 (2y ago)

What now? This series will be checked again in the next day. If you believe it should be working, please verify the publisher's feed link below is valid and includes actual episode links. You can contact support to request the feed be immediately fetched.

Manage episode 292478133 series 1530027
37-vuotias raskaansarjan nyrkkeilijä Robert ”Nordic Nightmare” Helenius voitti maaliskuussa 2020 New Yorkissa aiemmin tappiottoman Adam ”Babyface” Kownackin ottelussa, joka päättyi tekniseen tyrmäykseen neljännessä erässä. Heleniuksen tyrmäysvoittoa pidettiin mediassa jättiyllätyksenä, mutta miten nyrkkeilijä itse arvioi mahdollisuutensa brooklynilaistunutta puolalaisnyrkkeilijää vastaan? Heleniuksen kanssa kerrataan ottelua erä erältä ja puretaan taktiikkaa voiton takana. Millainen takaisku Heleniuksen suunnitelmille on ollut yli vuoden jatkunut pandemia uran suurimman voiton jälkeen, kun seuraavaa ottelua on jouduttu siirtämään moneen kertaan? Otteleeko Robert Helenius seuraavaksi uudestaan juuri Kownackia vastaan ja kuinka hyvin raskassarjalainen on Ahvenanmaalla onnistunut pitämään kuntoaan yllä? Entä miten pitkä matka Heleniuksella on oman arvionsa mukaan unelmaansa eli otteluun maailmanmestaruudesta? Väittelyissä Änärin joukkotappelua, kauppaketjun futismainontaa ja Mike Tysonin nyrkkeilyhommia.